استاد محبی
دیدگاه‌ها برای استاد محبی بسته هستند

شاید برای شما هم جالب باشد که برای اولین بار چه کسی و با چه روشی آرد، روغن و شکر را با هم مخلوط کرده و با استفاده از آن خمیر نرم و جالبی را به وجود آورده که این خمیر های نرم با ابعاد و اشکال مختلف فرم دیده و به تنورهای داغ سپرده شدند. شاید پاسخ به این سوال کمی سخت به نظر برسد اما میلیون ها انسان در کره زمین مزه خوش و شیرینی تولید شده از همین خمیر را زیر دندان هایشان تجربه کرده اند.

حرفه شیرینی پزی یک هنر است و با در دهان بردن شیرینی ها و محصولات به وجود آمده از این هنر میتوان پی به مزه و طعم خوب و دل نشین آن برد.

حال با چشیدن مزه شیرینی های به وجود آمده از دستان توانمند استاد کاران این رشته، دل کندن از آن راحت نمیشود حتی با وجود مضرات مربوط به مصرف بیش از حد شیرینی جات. اما در این رابطه گوش شنوایی وجود ندارد زیرا شیرینی برای برخی از افراد از خیلی چیزها مهم تر است و با هیچ چیز قابل تعویض نمی باشد.

اکثر مردم دنیا مخصوصا مردم خاورمیانه تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات با شهد زیاد دارند و شیرینی های خود را با بسیاری از مغز ها مخلوط کرده و سپس استفاده می کنند.

0

بالا

X