نحوه پخت شیرینی پفک نارگیلی
0
شیرینی پفک نارگیلی

شیرینی ساده و خوشمزه که تهیه خانگی بسیار ساده فقط با سفیده تخم دارد میتوان به عنوان دسر استفاده کرد که در عید نوروز مصرف زیادی دارد . آنلاین شیرینی برای تهیه با کیفیت این مدل شیرینی با استفاده از تجربه بهترین قنادان یک دستور پخت ساده در اختیار مشتریان عزیزقرار داده است.

مواد لازم

سفیده تخم مرغ:  ۳عدد

شکر : ۱۰۰گرم

پودر نارگیل : ۵۰گرم

وانیل: ۴/۱ قاشق چایخوری

آبلیمو: ۱قاشق چایخوری

پودر پسته وپودر نارگیل : برای تزیین

شیرینی پفک نارگیلی

طرز تهیه

مرحله اول

سفیده های تخم مرغ را با شکر و آبلیمو با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا سفید و سفت شود.

مرحله دوم

پودر نارگیل را با لیسک به آرامی به آن اضافه کرده, درون قیف پارچه ای با سری صاف بریزید و  کف سینی فر کاغذ انداخته و به اندازه ی نصف گردو خمیر را شکل دهید.

مرحله سوم

روی آن را پودر نارگیل و پسته بریزید فر را روشن کنید  همزمان شیرینی ها را داخل آن قرار دهید.

دمای پخت: ۱۲۵ درجه سانتی گراد
زمان پخت: یک ساعت

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X