شیرینی ساده و خوشمزه که تهیه خانگی بسیار ساده فقط با سفیده تخم دارد میتوان به عنوان دسر استفاده کرد که در عید نوروز مصرف زیادی دارد . آنلاین شیرینی برای تهیه با کیفیت این مدل شیرینی با استفاده از تجربه بهترین قنادان یک دستور پخت ساده در اختیار مشتریان عزیزقرار داده است.
مواد لازم
سفیده تخم مرغ: ۳عدد
شکر : ۱۰۰گرم
پودر نارگیل : ۵۰گرم
وانیل: ۴/۱ قاشق چایخوری
آبلیمو: ۱قاشق چایخوری
پودر پسته وپودر نارگیل : برای تزیین
طرز تهیه
مرحله اول
سفیده های تخم مرغ را با شکر و آبلیمو با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا سفید و سفت شود.
مرحله دوم
پودر نارگیل را با لیسک به آرامی به آن اضافه کرده, درون قیف پارچه ای با سری صاف بریزید و کف سینی فر کاغذ انداخته و به اندازه ی نصف گردو خمیر را شکل دهید.
مرحله سوم
روی آن را پودر نارگیل و پسته بریزید فر را روشن کنید همزمان شیرینی ها را داخل آن قرار دهید.
دمای پخت: ۱۲۵ درجه سانتی گراد
زمان پخت: یک ساعت