نحوه پخت شیرینی مارسپان نارگیلی
0

شیرینی خوشمزه برای افراد خوش سلیقه که شیرینی زیاد دوست دارند این شیرینی با شهد چرب و خوشمزه دارای زعفران که طعم خاصی بهش داده تهیه می شود. دستور پخت ساده و کاربردی از بهترین و با تجربه ترین قنادان اصفهان توسط آنلاین شیرینی جمع آوری شده و در خدمت مشتریان عزیز قرار گرفته است.

مواد لازم

پودرنارگیل: ۲۰۰گرم

شکر: ۱۵۰گرم

زعفران: ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۳ عدد

آرد برنج : ۲۵ گرم

مواد شهد:شکر: ۵۰۰ گرم

آب: ۲۵۰ گرم

زعفران مایع: ۱ قاشق چایخوری

جوهر لیمو: نوک قاشق چایخوری یا آبلیمو :۱ قاشق مرباخوری

گلاب:  ۵۰ گرم

مارسپان نارگیلی

طرز تهیه

مرحله اول

تخم مرغ و زعفران را باهم مخلوط کرده و شکر و پودر نارگیل و آرد برنج را نیز اضافه می کنیم

مرحله دوم

تا خمیر تقریبا سفتی بدست آید مواد را درون قیف پارچه ای با سری بامیه ریخته در کف سینی چرب شده ی فر به اندازه ی نصف گردو میریزیم.

مرحله سوم

بعداز کمی سرد شدن شهد بسیار داغ را روی آن ریخته و حدود ۱۰ دقیقه تامل کرده تا شهد اضافه خارج شود وسپس در ظرف می چینیم .

دمای پخت: ۱۸۰ درجه سانتیگراد

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه شهد

شکر را در آب و گلاب حل شده و جوهر لیمو یا آبلیمو را اضافه می کنیم وروی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا به جوش آید بعداز جوش آمدن حدود ۱۵ دقیقه جوشانده تا غلیظ شود و سپس زعفران مایع را اضافه کرده و مصرف می کنیم.

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X