نحوه پخت بیسکویت ساده
0
بیسکوییت تازه

ساده ترین بیسکویت سالم و خانگی با تهیه آسان در منزل با دستور پخت جامع است که از باتجربه ترین قنادان جمع آوری شده و در آنلاین شیرینی به شما عرضه می گردد. در مهمانی خود با یک بیسکوئیت سالم و کاملا خانگی میزبان خوبی باشید .

مواد لازم

روغن جامد:۱۲۰ گرم

پودر قند:  ۷۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۱عدد

شیر یا آب : ۴/۱ و۱ استکان

آرد ۲۰۰گرم

پودر نشاسته : ۵۰ گرم

وانیل : ۲/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله اول

روغن جامد و پودر قند و وانیل را با همزن زده تا کاملا سفید و پفکی شود.

مرحل دوم

زرده تخم مرغ را اضافه کرده پس از یکدست شدن شیر یا آب را مخلوط کرده سپس مخلوط  آرد و پودر نشاسته را به آن اضافه می کنیم.

نکته: در صورت شل بودن خمیر را دریخچال گذاشته تا کمی سفت شود.

مرحله سوم

خمیر را با وردنه به قطر حدود ۲ الی ۳ میلی متر پهن کرده قالب زده درون سینی فر بگذارید.

دمای پخت: ۱۸۰ درجه سانتی گراد

زمان پخت: حدود ۱۵ دقیقه

سفارشی

میتوان از کنجد یا پودر پسته برای تزیین قبل از پخت استفاده کرد.

 

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X