کیک مدل میوه ای خوشمزه ترین و متنوع ترین مدل کیک که با میوه های مختلف قابل پخت است و در اینجا روش پرتقال و نارگیل را قرار دادیم . دستور پخت ها در آنلاین شیرینی جمع آوری شده از بهترین قنادان اصفهان می باشد. در این مطلب به یکی از این دستورهای عالی اشاره کردیم تا مشتریان ما از بهترین و خوشمزه ترین مدلهای کیک استفاده و لذت ببرند.
مواد لازم
آرد: ۱۶۰گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
آب پرتقال: ۳/۱لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد جدا
وانیل: ۴/۱ قاشق چایخوری
نارگیل: ۱۰۰گرم
بکینگ پودر: ۴/۱ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال: ۱قاشق مربا خوری
طرز تهیه
مرحله اول
تخم مرغ هارا جدا کرده زرده ها را با نصف شکر و وانیل مخلوط تا کاملا سفید و کشدار شود
مرحله دوم
آب پرتقال را کم کم اضافه کرده تا یکدست شود .
مرحله سوم
سفیده هارا با بقیه شکر زده تا کاملا سفت و سفید شده و از ظرف نریزد مخلوط آرد و نارگیل را به مواد زرده اضافه کرده پوست پرتقال و سفیده را نیز مخلوط کنید.در قالب بریزید و داخل فر قرار دهید.
دمای پخت: ۱۸۰ درجه سانتی گراد
زمان پخت: ۵۰ دقیقه