کیک مافین نوعی کیک ساده یک نفره است که طعمی نیمه شیرین و ظاهری شبیه کیک یزدی دارد که در کاغذ های ضخیم یا کاغذ آلومینیومی در فنجان می پزند که به کیک فنجانی نیز معروف است. می توانید این کیک ساده و خوشمزه رو برای میزبانی خود به صورت خانگی تهیه کنید برای تحقق این امر ما در آنلاین شیرینی با استفاده از تجارب بهترین و معتبر ترین قنادان اصفهان دستور پخت این مدل کیک را در اختیار شما قرار داده ایم.
مواد لازم
آرد : ۲۵۰ گرم
شکر :۱۲۰گرم
بکینگ پودر :۱قاشق مربا خوری
نمک میوه:۴/۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ:۱عدد
شیر :۱۸۰گرم(۳/۲ لیوان)
روغن مایع :۸۰گرم
وانیل :۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول
آرد, شکر, بکینگ پودر, نمک میوه, وانیل را با هم مخلوط کرده سپس تخم مرغ و شیر و روغن مایع را را به آن اضافه می کنیم .
مرحله دوم
مواد را به آرامی باهم مخلوط کرده درون قالب یکنفره (یزدی) ریخته در فر می پزیم .
نکته: می توان قبل از پخت روی کیک ها را با کنجد یا خلال بادام تزیین کرد.
دمای پخت: ۲۰۰ درجه سانتی گراد
زمان پخت: ۳۰ دقیقه