طرز تهیه کیک مافین ساده
0
کیک مافین ساده

کیک مافین نوعی کیک ساده یک نفره است که طعمی نیمه شیرین و ظاهری شبیه کیک یزدی دارد که در کاغذ های ضخیم یا کاغذ آلومینیومی در فنجان می پزند که به کیک فنجانی نیز معروف است. می توانید این کیک ساده و خوشمزه رو برای میزبانی خود به صورت خانگی تهیه کنید برای تحقق این امر ما در آنلاین شیرینی با استفاده از تجارب بهترین و معتبر ترین قنادان اصفهان دستور پخت این مدل کیک را در اختیار شما قرار داده ایم.

مواد لازم

آرد : ۲۵۰ گرم

شکر :۱۲۰گرم

بکینگ پودر :۱قاشق مربا خوری

نمک میوه:۴/۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ:۱عدد

شیر :۱۸۰گرم(۳/۲ لیوان)

روغن مایع :۸۰گرم

وانیل :۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله اول

آرد, شکر, بکینگ پودر, نمک میوه, وانیل را با هم مخلوط کرده سپس تخم مرغ و شیر و روغن مایع را را به آن اضافه می کنیم .

مرحله دوم

مواد را به آرامی باهم مخلوط کرده درون قالب یکنفره (یزدی) ریخته در فر می پزیم .

نکته: می توان قبل از پخت روی کیک ها را با کنجد یا خلال بادام تزیین کرد.

دمای پخت: ۲۰۰ درجه سانتی گراد

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X