طرز تهیه کیک شکلاتی
0
کیک شکلاتی

کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین کیک ها که طرفداران زیادی دارد. ما در آنلاین شیرینی طرز پخت خانگی این کیک را برای شما از بهترین و با تجربه ترین قنادان اصفهان جمع آوری کرده ایم تا مشتریان عزیز لذت پخت یک کیک خانگی را با کمترین زمان تجربه و در مهمانی ها برای پذیرایی شیک و کم هزینه خود را آماده کنند.

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۲۵۰گرم
آرد: ۲۵۰گرم
پودر کاکائو: ۵۰گرم
روغن مایع: ۱۰۰گرم
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری سر صاف
وانیل: ۳/۱ قاشق چایخوری
شیر: ۵۰ گرم
شکلات تخته ای: برای تزئین مواد

کیک شکلاتی

طرز تهیه

مرحله اول

تخم مرغها را با وانیل و شکر مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود.

مرحله دوم

شیر را اضافه کرده پس از یک دست شدن پودر کاکائو را با روغن مایع مخلوط کرده ایم به این مواد اضافه میکنیم.

مرحله سوم

مخلوط آرد و بکینگ پودر را به آرامی اضافه کرده و در قالب دلخواه میریزیم.

دمای پخت: ۱۸۰درجه سانتیگراد

زمان پخت: حدود ۶۰ دقیقه

نکته: پس از سرد شدن شکلات تته ای ذوب شده را روی کیک ریخته و در یخچال گذاشته تا شکلات سفت شود.

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X