طرز تهیه شیرینی کشمشی
0
شیرینی کشمشی

یکی از مقوی ترین شیرینی ها با میکس کشمش است و طعم متفاوتی را برای مصرف کننده ارائه می کند. روش پخت این شیرینی جمع آوری شده از بهترین قنادان اصفهان در فروشگاه آنلاین شیرینی در دسترس مشتریان عزیز قرار گرفته است.

مواد لازم

سفیده تخم مرغ: ۲ عدد(۷۵گرم)
پودر قند: ۱۵۰گرم(۱لیوان)
روغن جامد: ۱۵۰گرم
روغن مایع: ۲۵ گرم
آرد سفید: ۲۰۰گرم
کشمش: ۷۵ گرم
وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
زعفران حل شده: ۱قاشق چایخوری

شیرینی کشمشی

طرزتهیه

مرحله اول

روغن جامد را نرم کرده تا با محیط دما یکسان شود آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر سفید و نرمی به دست می آید.

مرحله دوم

سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.سفیده های تخم مرغ را با وانیل و پودر قند و زعفران مخلوط کرده پس از یکدست شدن، خمیر قبلی را به همراه کشمش به مواد اضافه و آرام مخلوط کرده تایکدست شود.

مرحله سوم

مواد را درون قیف پارچه ای با سری صاف و بزرگ ریخته در کف سینی که کمی آنرا چرب کرده ایم به اندازه ی نصف گردو میریزیم، در فر می پزیم .

دمای پخت: ۲۰۰درجه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X