شیرینی باسلوق یکی از خوشمزه ترین و در عین حال راحتترین شیرینی ها برای تهیه خانگی است. بهترین روش پخت از با تجربه ترین قنادان جمع آوری شده که به صورت جامع در آنلاین شیرینی به مشتریان گرامی عرضه می گردد.
توجه: نسب مواد اولیه برای تهیه بیشتر به صورت صعودی افزایش می یابد.
مواد لازم
شکر :۱۰۰ گرم
پودر نشاسته : ۸۰ گرم
آب وگلاب : ۲۰۰گرم
کره : ۲۵ گرم
مغز گرد وبادام وپسته : به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول
پودر نشاسته را در آب و گلاب حل کرده شکر را اضافه کرده روی حرارت همزده تا کاملا سفت شده و از ظرف جدا شود.
مرحله دوم
از روی حرارت برداشته کره را اضافه کرده پس از یکدست شدن، مواد را روی میز به قطر نیم سانت پهن کرده بصورت خطی مغز گردو و بادام ریخته و مواد را لوله کرده به نحوی که مواد اطراف مغز را بگیرد .
مرحله سوم
این کار را تکرار کرده تا مواد تمام شود پس از سرد شدن به اندازه یکی دوسانت برش زده در ظرف می چینیم.