طرز تهیه بیسکوئیت شکری
0
بیسکویت شکری

تهیه این بیسکویت در منزل به صورت ساده و با کیفیت برای مشتریان عزیز در فروشگاه آنلاین شیرینی قرار گرفته است که برای یک میان وعده خوشمزه و متفاوت میتوان استفاده کرد.

مواد لازم

روغن جامد یا کره : ۱۰۰گرم

پودر قند : ۱۲۵  گرم (۳/۲ لیوان )

آرد : ۱۵۰ گرم ( ۱ لیوان )

تخم مرغ : ۱ عدد

وانیل : ۳/۱ قاشق چایخوری

کنجد , پودر پسته وشکر : مقداری برای تزیین

طرز تهیه

مرحله اول

روغن جامد یا کره را با پودر قند ووانیل زده تا بصورت کرم رنگ درآید.تخم مرغ را اضافه کرده تا یکدست شود .

مرحله دوم

آرد را اضافه کرده و آرام با مواد مخلوط میکنیم.

مرحله سوم

پس از یکدست شدن خمیر , آنرا به قطر حدود ۲ میلی متر پهن کرده با قالب دلخواه برش زده , روی آنرا مرطوب کرده کنجد و پودر پسته و شکر را روی آن پاشیده و در کف سینی فر می گذاریم.

 

 نکته: این بیسکوئیت بخاطر شیرین بودن پهن می شود با کمی فاصله ازهم در سینی فر می چینیم.

 

دمای پخت: ۱۸۰ درجه سانتی گراد

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

 

 

 

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X