روش پخت این شیرینی که توسط مجربترین قنادان اصفهان جمع آوری شده در فروشگاه آنلاین شیرینی در اختیار مشتریان عزیز قرار گرفته است . تهیه این شیرینی با کمترین امکانات در منزل ممکن است شیرینی خوشمزه و ساده که برای پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد و در زمانی کمی تهیه می شود.
مواد لازم
آرد سفید: ۲۵۰گرم
آرد برنج: ۵۰گرم
روغن جامد: ۱۵۰گرم
روغن مایع: ۲۵گرم
پودرنارگیل: ۲۰۰گرم
شکر: ۲۵۰گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
زعفران: ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل و پسته: برای تزیین
طرز تهیه
مرحله اول
روغن جامد را نرم کرده و مخلوط آردها را که با هم الک شده را کم کم اضافه کرده تا خمیری نرم بدست آید .
مرحله دوم
روغن مایع را نیز اضافه کرده بعد از یکدست شدن خمیر, پودر نارگیل را نیز اضافه و مخلوط می کنیم .
مرحله سوم
شکر, تخم مرغ, وانیل و زعفران را مخلوط کرده و به آرامی هم میزنیم تا شکر حل شود. مواد قبلی را به آرامی به آن اضافه کرده و در قیف پارچه ای با سری صاف ریخته و به اندازه یک گردو در سینی فر که چرب شده میریزیم. وروی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته ریخته و کمی پهن و در فر می پزیم .
دمای پخت: ۱۸۰ درجه سانتی گراد
زمان پخت: ۲۰ دقیقه