کیک فنجانی یکی از رایج ترین کیک های پذیرایی یک نفره است که روش پخت آن در فروشگاه آنلاین شیرینی برای مشتریان عزیز قرار گرفته است . روش ساده پخت و ابزار موجود در منازل موجب راحتی تهیه این کیک خوشمزه را فراهم آورده است.
با تزئین های مختلف زیبایی این کیک را دو برابر کنید.
مواد لازم
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
آب جوش: ۱۰۰گرم
شیر: ۵۰گرم
شکر: ۱۳۰ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری سر صاف
وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
زعفران حل شده: ۱ قاشق چایخوری
کنجد یا خلال بادام درختی: برای تزیین
طرز تهیه
مرحله اول
زرده های تخم مرغ و وانیل را مخلوط آب جوش را کم کم اضافه کرده تا مواد کاملا پف کرده و سفید شود.
مرحله دوم
شکر را اضافه کرده مخلوط کنید تا شکر حل شود شیر و روغن مایع را نیز اضافه کرده سپس مخلوط آرد و جوش شیرین را به آرامی با مواد مخلوط کنید.
مرحله سوم
درون قالب یک نفره (یزدی) که کاغذ مخصوص انداخته یا کاملا چرب کرده ایم بریزید روی آنرا کنجد یا خلال بادام ریخته و داخل فر بگذارید.
دمای پخت: ۲۰۰ درجه سانتیگراد
زمان پخت: حدود ۳۰ دقیقه