روش پخت کیک ساده اسفنجی
0
کیک ساده اسفنجی

آسان ترین و رایج ترین کیک خانگی کیک ساده اسفنجی است که در آنلاین شیرینی بهترین روش پخت آن در دسترس مشتریان عزیز قرار گرفته است. تهیه این مدل کیک برای مصارف خانگی مورد استقبال بیشتر مشتریان قرار گرفته است با تهیه این کیک خوشمزه می توانید میهمانان خود را غافلگیر کرده و یک میان وعده خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۵عدد(متوسط)
آرد سفید: ۳۰۰گرم ۲لیوان سرخالی
شکر: ۲۵۰گرم ( ۱ لیوان )
وانیل: ۱قاشق چایخوری
آب وگلاب: ۲۰گرم ۱لیوان سر خالی
بکینگ پودر: ۱قاشق چایخوری پر
آبلیمو: ۲/۱ قاشق چایخوری

کیک ساده اسفنجی

طرز تهیه

مرحله اول

تخم مرغ ها را زرده و سفیده آنرا جدا کرده به زرده تخم مرغ نصف شکر و وانیل زده تا کرم رنگ و کشدار شود (حدود ۱۰ دقیقه).

مرحله دوم

آب را کم کم به آن اضافه کرده سفیده های تخم مرغ را با بقیه شکر و آبلیمو با همزن مخلوط کرده تا کاملا سفت و سفید شود

مرحله سوم

مخلوط آرد و بکینگ پودر را که ۲ الی ۳ بار الک کرده ایم به مواد زرده به آرامی اضافه کرده و سفیده های تخم مرغ را به آرامی با این مواد مخلوط کرده و کف قالب را کاغذ انداخته و اطراف آنرا چرب کنید مواد را بریزید.

دمای پخت: ۱۰۰ درجه سانتیگراد

زمان پخت: حدود ۴۰ دقیقه

نکته: پس از سرد شدن قالب کیک را از آن جدا کرده روی توری سیمی گذاشته تا کاملا سرد شود میتوان نصف مواد را پودر کاکائو اضافه کرده به ارامی به مواد سفید را روی شکلاتی ریخته تا شیک و دورنگ بدست آید.

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X