شیرینی نارگیلی یکی از رایج ترین شیرینی های پذیرایی است . تهیه آن با دستور صحیح می تواند شما را میزبان خوبی نشان دهد. در مطلب زیر دستور پخت این شیرینی از مجربترین قنادان اصفهان توسط آنلاین شیرینی تهیه شده و در خدمت مشتریان عزیز قرار گرفته است. با کمترین امکانات می توانید این شیرینی را در منزل تهیه کنید.
موادلازم
شکر: ۲۰۰گرم
سفیده تخم مرغ: ۱۰۰گرم
پودر نارگیل : ۱۰۰ گرم
روغن مایع : ۸۰گرم
آردبرنج: ۲۰گرم
طرز تهیه
مرحله اول
همه مواد را بجز آرد برنج با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته، آرام هم زده تا مواد به حدود ۴۰ درجه برسد و شکر حل شود.
مرحله دوم
آردبرنج را اضافه کرده از روی حرارت بر میداریم پس ازسردشدن مواد را درون قیف پارچه ای با سری صاف بریزید.
مرحله سوم
کف سینی فر را کمی چرب کنید. مواد را به اندازه ی دلخواه گل زده و در فر می پزیم.
دمای پخت: ۱۵۰ درجه سانتی گراد
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
سفارشی
میتوان قبل از پخت روی شیرینی ها را با پودر پسته تزیین کرد.