روش پخت شیرینی دانمارکی
0
شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی یکی از پرطرفدار ترین شیرینی ها بین ایرانی هاست که در تمام فصول سال قابل استفاده می باشد . ما در آنلاین شیرینی طرز تهیه این شیرینی و بسیاری از شیرینی های دیگر را از بهترین و مجربترین قنادان جمع آوری و به مشتریان عزیز عرضه نموده ایم. دستور پخت انواع شیرینی های خانگی را به راحتی در آنلاین شیرینی مشاهده کنید.

مواد لازم

مایه خمیر: ۱قاشق مربا خوری
آب ولرم: ۱۲۵گرم(۲/۱ لیوان)
شیر یا آب :۱۲۵ گرم(۲/۱ لیوان )
آرد: ۵۰۰گرم
روغن مایع : ۶۰گرم
وانیل : ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن جامد مخصوص : ۲۵۰گرم
شکر : ۷۰ گرم
نمک یا جوهر لیمو :۴/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله اول

مایه خمیر را به همراه یک قاشق چایخوری شکر در آب ولرم ریخته تا پف کند .

مرحله دوم

آب یا شیر, روغن مایع, تخم مرغ, وانیل, نمک, جوهر لیمو, شکر و مایه خمیر عمل آمده را با هم مخلوط کرده آرد را اضافه کنید خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

مرحله سوم

روغن جامد را وسط خمیر گذاشته با وردنه پهن کرده و چهاربار ضربه می زنیم مجددا خمیر را پهن کرده چهاربار دیگر زده و مجددا پهن می کنیم .

مرحله سوم

پس از کمی استراحت خمیر را برای بارسوم پهن کرده و چهارضربه دیگر زده و به قطر حدود نیم سانت پهن کرده بصورت های مختلف (کتابی, قالبی, حلزونی, قلوه ای, نواری, عینکی, دوگوش, سه گوش, و مدلهای رایج ) برش میزنیم

مرحله چهارم

کرم مخصوص دانمارکی را گذاشته با مواد زرینه, کنجد یا شکر و خلال بادام تزیین کرده درون سینی فر گذاشته در جای نسبتا گرم گذاشته تا حجم خمیر دو برابر شود سپس در فر می پزیم.

دمای پخت: ۲۸۰ درجه سانتی گراد
زمان پخت: ۲۰دقیقه

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X