شیرینی نرم و خوشمزه برنجی برای پذیرایی از مهمان خاص و تنوع پخت با سلیقه های متفاوت است. ما برای رضایت مشتریان دستور پخت آنرا به صورت بهینه جمع آوری کرده ایم که این دستور از تجارب بهترین قنادان توسط فروشگاه آنلاین شیرینی جمع آوری شده و در خدمت شما قرار گرفته است.
مواد لازم
روغن جامد : ۲۲۵ گرم
روغن مایع : ۲۵ گرم
گلاب :۱ استکان
آرد برنج: ۲۵۰گرم
آرد سفید : ۲۵۰ گرم
پودر قند : ۱۵۰ گرم
پودر هل : ۱ قاشق مرباخوری
تخم خرفه یا کنجد پوست کنده : مقداری برای تزیین
طرز تهیه
مرحله اول
روغن را نرم کرده مخلوط آردها و پودر هل را کم کم به آن اضافه کرده تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید .
مرحله دوم
روغن مایع را نیز اضافه کرده پس از یکدست شدن خمیر را به مخلوط زرده, گلاب و پودر قند اضافه می کنیم.
مرحله سوم
پس از یک دست شدن همه مواد را درون قیف پارچه ای با سری صاف ریخته به اندازه نصف گردو در کف سینی فر قالب زده، روی آنرا مهر می زنیم و تخم خرفه می پاشیم.
دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتی گراد
زمان پخت: ۲۰ دقیقه