روش تهیه شیرینی برشتوک نخودچی
0
شیرینی برشتوک نخودچی

شیرینی برشتوک نخودچی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین شیرینی های برای تهیه خانگی می باشد. نحوه پخت آن از تجارب بهترین قنادان اصفهان جمع آوری و در آنلاین شیرینی به شما عزیزان عرضه می گردد.

مواد لازم

آرد نخودچی:۳۰۰گرم  (۲لیوان )

آرد سفید : ۲۰۰گرم (۴/۱و۱ لیوان )

پودر قند : ۲۵۰ گرم (۲/۱و۱ لیوان )

پودر هل و دارچین : ۱ قاشق مربا خوری

روغن جامد : ۲۵۰ گرم

مخلوط سفید ه تخم مرغ وپودر قند  :برای تزیین

پودر پسته : مقداری برای تزیین

طرز تهیه

مرحله اول

روغن جامد را نرم کرده سپس پودر قند و پودرهل یا دارچین را باهم مخلوط و با روغن یکدست کنید.

پس از یکدست شدن مخلوط آردها را کم کم به آن اضافه کرده تا خمیر یکدست شود

نکته: درصورت یکدست نبودن خمیر, آنرا در یخچال گذاشته تا سرد شود.

مرحله دوم

با کمی روغن مجددا ورز داده و به قطر نیم سانت روی آنرا مخلوط سفیده و پودر قند را کشیده سپس پودر پسته روی آن بپاشید.

مرحله سوم

پس از کمی سفت شدن بصورت لوزی یا مستطیل برش زده در کف سینی چیده و داخل فر می گذارید.

دمای فر:  ۱۵۰ درجه

زمان پخت: ۴۰ دقیقه

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X