دستور پخت شیرینی کرکی
0
شیرینی کرکی

شیرینی کرکی یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه اصفهان است که به عنوان سوغات اصفهان در کنار گز از آن یاد می شود بیشتر فصل تهیه این شیرینی بهار و در ابتدای نوروز است که در کنار شیرینی نخودچی ، برنجی و… برای تنوع بهتر استفاده می شود ما در آنلاین شیرینی برای رفاه حال مشتریان عزیز خود دستور پخت این شیرینی را از بهترین و مجرب ترین قنادان اصفهان جمع آوری و خدمت شما عزیزان عرضه کرده ایم.

مواد لازم

روغن جامد: ۲۵۰ گرم –روغن مایع : ۵۰ گرم

آرد برنج : ۳۰۰ گرم( ۲ لیوان )

آرد سفید : ۲۰۰گرم ( ۴/۱ و ۱ لیوان )

پودر قند: ۳۰۰گرم(۲لیوان )

پودر هل : ۱ قاشق مرباخوری

زعفران حل شده : ۱ قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ : ۱ عدد کوچک

پسته خورد شده : مقداری برا تزیین

طرز تهیه

مرحله اول

روغن جامد, پودر قند, پودر هل, زعفران آب شده را با همزن زده تا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس مخلوط آردها را کم کم اضافه کرده همزده تا خمیر مناسبی بدست آید.

مرحله سوم

از خمیر به اندازه نصف گردو در دست گلوله کرده در کف سینی فر چیده روی آنرا با سری قیف صاف نقش انداخته با خورده پسته تزیین کرده و در فر می پزیم .

تهیه شیرینی کرکی با جوانه گندم

آرد جوانه گندم : ۴۰۰ گرم

آرد سفید : ۱۰۰ گرم

بقیه مواد و طرز پخت مانند شیرینی کرکی با آرد برنج است.

 

دمای پخت: ۱۵۰ درجه سانتی گراد

زمان پخت: ۴۰ دقیقه

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X