دستور پخت شیرینی زبان
0
شیرینی زبان

شیرینی زبان یک شیرینی پرطرفدار و خوشمزه که تهیه آن در منزل کار بسیار ساده می باشد و مثل شیرینی دانمارکی از استقبال خوبی در مهمانی ها برخودار است. با تهیه مواد اولیه آن میتوانید به سادگی در منزل این شیرینی را تهیه و میزبان خوبی برای میهمانان خود باشید . دستور پخت زیر توسط فروشگاه آنلاین شیرینی از مجرب ترین قنادان اصفهان تهیه شده و در خدمت مشتریان عزیز قرار گرفته است.

مواد لازم

روغن جامد مخصوص:  ۲۵۰گرم

آرد: ۵۰۰گرم

روغن مایع :  ۵۰گرم

وانیل:  ۲/۱قاشق چایخوری

تخم مرغ:  ۲عدد

آب یا شیر : ۱۵۰گرم

نمک وجوهر لیمو از هرکدام نوک قاشق چایخوری

مواد شکروکنجد : مقداری برای تزیی

 

مواد لازم وسط خمیر (بهشتی)

روغن جامد :  ۵۰گرم

پودر قند :  ۷۰ گرم

آرد: ۱۰۰گرم(میتوان از آرد نخوچی وآردسفید استافاده کرد)

وانیل : ۲/۱  قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله اول

تخم مرغ ,وانیل, آب یا شیر وروغن مایع ,نمک وجوهر لیمو را باهم مخلوط کرده ,آرد را اضافه کرده خوب ورز داده تا خمیر یکدست شود .

مرحله دوم

خمیر را پهن کرده ,روغن جامد را وسط خمیر پهن و شش ضربه با وردنه روی آن می زنیم .مجددا خمیر را پهن کرده شش ضربه را تکرار می کنیم.

مرحله سوم

وسط آن خمیر بهشتی را گذاشته پهن کرده و هشت ضربه زده سپس خمیر را به قطر حدود  ۷ میلی متر پهن کرده ,مواد زرینه را روی آن میزنیم.

مرحله چهارم

شکر و کنجد را روی آن می پاشیم با قالب برش زده وسط آنرا نیز برش کوچکی می زنیم درون سینی فر گذاشته و در فر می پزیم.

 

دمای پخت: ۱۸۰ درجه سانتی گراد

زمان پخت: حدود ۴۵ دقیقه

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X