انواع قالب کیک و شیرینی

براي خريد قالب مورد نیاز خود ابتدا باید بدانید آن را برای چه کاری می خواهید. اطلاع داشتن از لیست لوازم قنادی و شیرینی پزی و انتخاب بهترین ابزار از اهمیت زیادی برخوردار است. کیفیت ابزار، سایز و … از جمله نکاتی است که هنگام خرید باید به آن‌ها توجه داشت.اما کیک‌های تولد، کیک‌های مناسبتی، انواع کوکی شکلاتی، بیسکوییت شکری، کاپ کیک و … با استفاده از ابزارهایی تهیه می‌شوند که کار را آسان خواهند کرد.

قالب كمربندي

قالبی که بیشتر از جنس تفلون تولید و در بازار عرضه می گردد.که در طرح ها و رنگ های مختلفی در فروشگاههای قنادی عرضه میگردد. برای قرار دادن این قالب در فر حتما باید از کاغذ روغنی برای کف آن استفاده کنید. نحوه قرار دادن کاغذ روغنی بدین شکل است که روي كف قالب يه تيكه كاغذ روغني قرار ميدهيم، ديواره قالب را روي كاغذ روغني گذاشته و قالب را مي بنديم. این قالب‌هابه شکل گرد هستند و ویژگی اصلی این قالب‌ها این است که وقتی‌ کیک پخته شد با باز کردن کمربند آن به راحتی‌ کیک از قالب جدا می‌شود و نیازی به برگرداندن قالب نیست.

تفلون کمربندی ورق سنگین حرفه ای

قالب سیلیکونی

این قالب‌ها از قابلیت انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار است. از جنس پلیمر ساخته شده و نچسب است و تا ۵۰۰ درجه سانتی‌گراد گرما را تحمل می‌کند. از این نوع قالب‌های سیلیکونی که دارای تنوع طرح زیادی هستند همچنین برای تهیه انواع ژله و دسر یخچالی نیز استفاده می‌شود.

مقاومت بالای سیلیکون در برابر حرارت کم و زیاد باعث شده است که بتوان ظروف سیلیکونی را هم در فر و هم در فریزر قرار داد. اگر تا کنون با سیلیکون سر و کار نداشته اید برای شما حیرت انگیز خواهد بود که چطور ماده ای که شبیه پلاستیک است در فر ذوب نمی شود. اگر شما هم اهل درست کردن کیک، شیرینی و دسرهای پختنی هستید حتما می خواهید بدانید که آیا می توانید برای پخت کیک و شیرینی و دسر هم از قالب های سیلیکونی استفاده کرد یا نه. باید بگوییم که جنس قالب سیلیکونی مخصوص ماکروفر، فر و توستر بوده و در نتیجه قالب سیلیکونی در فر آب نمیشه . جالب است بدانید که قالب های سیلیکونی در دمای منفی ۲۰ درجه و بالای ۲۶۰ درجه را تحمل کرده و در صورت پخت کیک در قالب سیلیکونی در ماکروفر یا فر اتفاقی برای قالب نمی افتد. البته این را هم بگوییم که اگرچه قالب سیلیکونی در مایکروفر و فر دوام می آورند اما هرگز آن ها را روی شعله ی مستقیم و آتش قرار ندهید. در نتیجه نحوه قرار دادن قالب سیلیکونی در فر باید طوری باشد که شعله ی مستقیم به آن برخورد نکند.

قالب سیلیکن قلب سوپرایز

قالب مافین

قالب ها مافین گرد و کوچک هستند و در تعداد های ۶ ،۱۲ یا ۲۴ تایی در یک قالب مستطیل قرار دارند. عموما داخل قالب های مافین کاغذ های مخصوص آن را قرار می دهند تا شکل زیباتری داشته باشند.

مافین شیرینی کم شیرین یا نیمه شیرین است که معمولا به صورت یک نفره پخته می شود. مافین به ۲ نوع انگلیسی و آمریکایی تقسیم می شود که در مواد اولیه با هم متفاوت هستند. مافین آمریکایی کره شکر و بیکینگ پودر دارد و در کاغذهای ضخیم و مقوایی شبیه به فنجان پخته می شود. در نتیجه مافین آمریکایی به نام کیک فنجانی نیز معروف است (اگرچه مواد تشکیل دهنده و بافت کیک فنجانی با مافین متفاوت است). مافین انگلیسی نیز نوعی کیک کم شیرین است که در طرز تهیه آن از خمیر مایه استفاده می شود و اندازه ی آن کوچک تر است. بافت مافین شبیه به نان است که در صبحانه و عصرانه به همراه چای سرو می شود.

قالب تفلون مافین طلایی

قالب لوف

این قالب‌ها مناسب انواع نان فانتزی، تست و انواع کیک صبحانه و عصرانه است که بعد از بیرون آمدن از قالب به صورت مستطیلی برش داده می‌شوند.قالب لوف در اندازه های مختلف از بزرگ تا کوچک موجود است.

قالب تفلون طلایی

قالب کیک شیفوندار

این قالب مخصوص کیک که از وسط به صورت استوانه‌ای بالا آمده است و دلیل آن این است که حجم این کیک بالاست و خیلی‌ پف می‌کند وباعث می شود که گرما به وسط این کیک نیز برسد و روند پخت به طور کامل صورت گیرد. این قالب ها در مدل ساده و شیاردار و طرح دار موجود است و برای کیک های معمولی خانگی گزینه مناسبی است.

قالب کیک پای

این قالب هم مناسب انواع پای‌‌ها و دسرهای خوشمزه و معمولا از نوع نچسب هستند. به علاوه می‌توانید به عنوان قالب تهیه پیتزا نیز از آن بهره ببرید. ساختار برخی از این قالب‌‌ها به طوری است که کف قالببه راحتی از جداره جدا می‌شود و شما بعد از پخت به راحتی می‌توانید پای یا پیتزای خود را انتقال دهید. این قالب با جنس تفلون، فلزی و شیشه ای موجود است، در شکل استاندارد به اندازه ۲۰ الی ۲۵ سانتیمتر است.

 

قالب کیک تارت

قالب تارت دقیقا همانند قالب پای است، با این تفاوت که عموما تارت ها در اندازه های کوچک تهیه می شوند.

قالب برش کیک

برای برش کیک ها به شکل های متوع قالب های مختلفی به جنس فلزی یا پلاستیکی در بازار موجود است. اندازه و شکل قالب ها بسیار متنوع است و شما می توانید با توجه به نیاز خود قالب مود نظر خود را خریداری نمایید.

رینگ کاتر برش کیک استیل ۱۰ سانت

قالب کیک معمولی

اغلب از نوعی هستند که نیاز به استفاده از کاغذ‌روغنی و یا روغن جدا‌کننده دارند. این قالب پرکاربرد‌‌ترین نوع قالب است که اندازه ۱۸، ۲۰، ۲۲ مناسب‌ترین سایزهای این قالب است. این قالب مخصوص کیک‌های اسفنجی و شیفون است و از قیمتی مناسب برخوردارند و در همه‌ فروشگاه‌های لوازم قنادی موجود می‌باشند. توصیه می‌شود از سایز ۱۸ و یا ۲۰ دو عدد تهیه نمایید چراکه سایزی مناسب است که به راحتی این امکان را به شما می‌دهد همزمان دو قالب را در فر قرار دهید.

 

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X